topbanner - solnedgang.jpg

Arved Michelson er certificeret fiskeguide

fra Danmarks Sportsfiskerforbund. 

Fiskeri efter: Havørred og hornfisk

Fiskemetode: Spinnestang + Bombarda med flue

Sprogkundskaber: dansk+ tysk + engelsk + norsk

Område: : Limfjorden sydøst

Telefon: +45 60520455

E-mail: furhavoerred@gmail.com

Beskrivelse:
Jeg er instruktør hos Danmarks Sportsfiskerforbund. Har fisket lige siden min barndom og har stor kendskab og kompetencer på medefiskeri, specimen fiskeri efter karper. De sidste 15 år udelukkende fisket efter havørreder i fjorden. Da jeg fisker året rundt, kan jeg tilbyde dig helt unikke fiske- og naturoplevelser og du vil opleve at være "dus" ned naturen og ikke mindst kan jeg lære dig havørredernes færden i fjorden. Især fiskeri i forår og efterår byder på fantastiske fiskeoplevelser efter det blanke "sølv".

BETALING OG BOOKING

Havørred Limfjorden ser guiderne som ambassadører for det lokale fiskeri, og som et attraktivt tilbud for de lystfiskere, der gæster Limfjorden. Prisen for guidning varierer fra guide til guide afhængig af den service, guiden tilbyder gæsterne. Havørred Limfjorden har ingen andel i guidernes indtjening og betaling foregår direkte til guiden.

Guiderne skal leve op til følgende krav:

  1. Udlevering af relevant informationsmateriale om fiskeri i Limfjorden, oplysning om arrangementer for lystfiskere og mulighed for bådudlejning og andre tilbud der udbydes af netværket.

  2. Information om og hjælp til køb af det lovpligtige fisketegn (www.fisketegn.dk)

  3. Sælger guidebogen ”Lystfiskeri i Limfjorden – en guide til havørredfiskeri”.

  4. Hvis guiden benytter båd/kajak ol. i den service der leveres skal disse altid fremstå i god vedligeholdt stand, og retningslinjer fra Søfartsstyrelsen skal overholdes.

 
 OP